Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2011, 11:34 PM   #23 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz?

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yazını yeni gördüm. Evet aslında burada hata sende olabilir. Eğer gerçekten aranızda böyle bir sorun varsa, yani o haklı olduğu durumlarda bile sen ona böyle dikleniyor, sadece inat uğruna aklına geleni yapıyorsan o haklı.

Hem gerçekten öyle olmasa bile, ona diklenme. Ona önce sen saygı göster. Onun fikirlerini dinlemezsen, onu küçümsediğini düşünür. Fikirleri yanlış olsa da, önce onun fikirlerine saygı duyduğunu ona belli et. Eğer sen ona diklenirsen, o sana saygı göstereceği varsa da bunu saklar. Sana saygı göstermez.

Bu durumda iş önce sende başlıyor. Önce sen ona saygı göster. Ona istediklerini ver. Ona sor ve onu dinle. Fikirlerini al ve uygula. Bunu yaptığın zaman direk olarak yumuşayacaktır. Sonrasında senin tek başına aldığın kararlarda sana daha çok saygı duymaya başlayacaktır. Bir de sen bir fikir aldığında ona danışırsan, o fikir aklına yatmasa bile, sırf sen ona sorduğun için bile izin verebilir.

Şimdilik yapman gerekenler bunlar. Yavaş yavaş sonuca ulaşacaksın :)
evet ona karşı biraz tepkili olduğum doğru. Geçmişte onu çok da yargıladım,hareketlerini falan bazen bende çok yargıladım. Ama artık değişiyorum ben. Onu olduğu gibi kabul etmeyi öğreniyorum:)
Yalnız şöle bi sorun var, evet dikkafalıyım biraz eskiden onu dinlemeyip giderdim. Artık gitmiyorum daha kötü olmasın diye, önce sinirlenip kavga çıkarıyorum niye hep bölesin falan diye, sonra onun dediği oluyo :D Ama gene de hiç sorgulamadan tamam demiyosun diye, önceden hiç dinlemezdin zaten diyo.

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz kızlara ne kadar naz yapma desem de, bu sizde asla bitmeyecek bir çekirden inanç olmuş, artık dna'nıza işlemiş bu :D O yüzden, bari kısa süreli naz yap diyorum :D Mesela 1 gün falan değil de, birkaç dakikalığına. Hatasını anlayıp senden özür dileyene, gönlünü alana kadar.

Ama gerçek hatasını anlamasını nasıl sağlayabilirim diyorsan, dediğim gibi o birden olabilecek bir şey değil. Yavaş yavaş öğrenecektir.
Ama o da istediği olmayınca aynı şekilde uzatıyor,sonra hiçbişey olmamış gibi arıyor falan. Siz erkekler de neden hep sorunları konuşmaktan kaçıyosunuz

Önerilerini uygulamaya çalışıcam, önce ben ona saygı göstericem. Bi süre dikkafalılığı bırakıp tamam dicem. Biraz yumuşasın bakalım :)
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla