Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2011, 11:20 PM   #22 (permalink)
juger
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 510
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about
Standart Cevap: Koşulsuz Seviliyor musunuz?

Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir de diyor ki bana, ben sürekli ona karşı çıkıyomuşum, hiç bi dediğine önce karşı çıkmadan 'tamam' demiyomuşum. Bi yere gitme dediğinde hiç tamam dememişim,hep dik kafalılık yapmışım,o yüzden o da böle tepkiliymiş :(
Bu yazını yeni gördüm. Evet aslında burada hata sende olabilir. Eğer gerçekten aranızda böyle bir sorun varsa, yani o haklı olduğu durumlarda bile sen ona böyle dikleniyor, sadece inat uğruna aklına geleni yapıyorsan o haklı.

Hem gerçekten öyle olmasa bile, ona diklenme. Ona önce sen saygı göster. Onun fikirlerini dinlemezsen, onu küçümsediğini düşünür. Fikirleri yanlış olsa da, önce onun fikirlerine saygı duyduğunu ona belli et. Eğer sen ona diklenirsen, o sana saygı göstereceği varsa da bunu saklar. Sana saygı göstermez.

Bu durumda iş önce sende başlıyor. Önce sen ona saygı göster. Ona istediklerini ver. Ona sor ve onu dinle. Fikirlerini al ve uygula. Bunu yaptığın zaman direk olarak yumuşayacaktır. Sonrasında senin tek başına aldığın kararlarda sana daha çok saygı duymaya başlayacaktır. Bir de sen bir fikir aldığında ona danışırsan, o fikir aklına yatmasa bile, sırf sen ona sorduğun için bile izin verebilir.

Şimdilik yapman gerekenler bunlar. Yavaş yavaş sonuca ulaşacaksın :)
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla