Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2011, 12:53 AM   #2 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Modern safsata: Secret ya da çekim yasası

ben hep şunu savunurum..her bilgi insanın kendinde inançlarına göre yoğrulmalıdır, yorumlanmalıdır. çekim yasası tüm dinler tüm ırklar için yaratılmış Allah tarafından konulan kurallardır bence..Allahın hiç bir kulunu birbirinden ayırt etmediği ilkesine dayanır aynı zamanda..hıı eğer kendini kaybedip kendini tanrısallaştırırsa insan inancına aykırı davranmış olabilir..Ama ben şükür ettikce Allaha daha çok yakınlaştığımı hissediyorum. ama ben isteklerimi kolaycana elde edince Allahın sınırsız nimetlerine şahitlik etmenin hazzını yaşıyorum. Esma ül hüsnayı öğrendikce isimlerinden birinin Allahın tüm yarattıklarına tecelli ettiğini okuyunca heycanlanıyorum. her bir parçada ben varım diyor Allah..

Din anlayışımla çelişen çok yazı okudum. çok kitap okudum. bunları okumak din anlayışı oturmuş birine zarar vermez. okursun yorumlarsın içinden alırsın ve kendinle yoğurursun.. hiç bir bilgi ve öğreti olduğu gibi herkes için mükemmel olamaz..doğru olamaz..

herkes üzerine düşeni yapmalı diye düşünüyorumm..sevgiler..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla