Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2011, 11:36 PM   #3 (permalink)
azraist_24
Moderator
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 1,081
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: çekim yasasını uygulayanlara bir sorum var

Alıntı:
herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çekim yasasını ilk öğrendiğim andan itibaren uygulamaya çalıştım. Çok kısa sürede sonuç almaya başladım. Önce küçük çekimler yaptım. Daha sonra ilerlettim. Epey başarılı oldum. Hatta nokta atışı yaptıklarım oldu. Fakat şuan kafamda bazı soru işaretleri var.Birincisi; bi çok çekimimde gerçekleştiğinde öyle çok mutlu olmuyordum. Olduğunda doğal karşılıyordum. Çok sevinmiyordum. Halbu ki çok istediğim şeylerdi. Acaba bunun sebebi şu mu: Çekim için imajinasyon yaparken, olmuş gibi düşünürken sevinme duygusunu o an yaşayıp tüketiyor muyum acaba.
İkinci sorum ise; özellikle diğer insanlarla ilgili çekimlerimde dileğim gerçekleşiyordu. Fakat bir süre sonra bakıyordum ki kötü şeyler oluyordu o kişilerle ilgili. Mesela bir arkadaşım ile ile aramız açıktı. Düzelmesi için çekim yapmıştım. Düzeldi. Düşündüğüm şekilde oldu hem de. Ama sonrasında o kişi bana kötü şeyler yaşattı. Bunun gibi başka şeyler de oldu. Bi yerde hata mı yapıyorum. O yüzden şimdi çekim yapmaya çekiniyorum biraz.
Tatlim cekim yasasi yaparken her ne diliyor ve o konuda olumlama yapiyor iken imgeleme yapip artik o durumu unutuyorsun ve yureginin derinliklerine atiyorsun hee ne zaman ki o istedigin sey oluyor bununla ilgili daha onceden yapmis oldugun imgeleme ne kadar keskin ve bilincinde o kadar net ise unutman da o kadar net oluyor ve gerceklestiginde tepkilerin imgeleme yaptign zaman ki kadar guclu olamiyor, bunu ben de yasiyorum. Bunda herhangibir yanlislik yok. Zaten yasa boyle isliyor, dusun- olumla-imgele ve unut

Diger sorunla ilgili ise sunu dusunuyorum:

O arkadasin icin imgeleme yaparken bunu ne kadar gercekten istiyordun, icinde ona karsi kucukde olsa bir guvensizlik var miydi? Ya da bir cekincen sana onceden yasatmis olduklarini imgeleme aninda gozunde canlandirip olumsuz imgeler daha on plana cikarmis isen yasa yine calismis tam da senin istedigin gibi... O insana cani gonulden guvenemedigin icin senin hayrina olmus bence...:) Ben boyle dusunuyorum.

Umarim yardimci olmusumdur...
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla