Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2011, 02:23 PM   #23 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd

Subliminal telkin bolluk bilincini nasıl açar? Bu soruya değişik bir açıdan örnek vereceğim.

Yıllarca bir çeşmeden su aktığını düşünün. Bu çeşmeyi kapatıp açıyoruz, gidip gelip suyu bol bol kullanıyoruz. 15 yıl kadar sonra bu çeşme kireçlendi artık gıdım gıdım su akıyor. Bir kova su için çok fazla beklemek canımızı sıkmaya başlıyor. Su içebiliyoruz ama artık eskisi gibi bol akmıyor. Su eskisi gibi rahat aksın diye çeşmenin borusuna çekiçle tık tık tık vuruyoruz. Ama nafile çeşme o eski çeşme değil. Tıkanıklık giderilecek ama nasıl? Kimse bana çeşmeyi sök at yenisini tak demesin :) Kimse kendi kafasını söküp atamaz :)

Bir bidona suyla karışık kireç çözücü koyup eski çeşmeden yavaş yavaş akıtırsak çeşme açılır ve eskisi gibi bol akar. Sıfırı gibi sağlam olmaz ama yine de sizi tatmin eder. Artık çeşme başında kısmetinizi beklemezsiniz.

Subliminal cd, kireç çözücü gibi bilincinizin tıkanmış bölümlerini yavaş yavaş açar. Farklı bakarsınız. Daha doğrusu gözünüzün önündeki kısmeti görürsünüz. Bakmak ayrı görmek ayrı. Herkes bakıyor ama görmüyor. 'Yahu ben bunu daha önce neden böyle yapmadım' diyorsunuz. Hareket edecek yeri farkediyorsunuz. Yoksa kimse oturduğu yerden deste deste para almıyor. Sizi tıkayan şeyi görüyor farkediyorsunuz.

Eksik ya da yanlışım varsa affola
Selamlar saygılar..
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla