Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2011, 02:32 PM   #25 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu?

Alıntı:
derya hanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ev hanimiyim .Yillarca rutin bir hayatim oldugundan sikayet ederdim ve hergun dir dir yapardim .Oysa hayatimda bugune kadarki yasadiklarimdan dolayi; ya kendimin yada baskalarinin hatasindan kaynaklanan sucluluk duygusu altinda ezilmisim . O yuzden her paylasimimda belirtiyorum telkinleri dinledikten sonra bakis aciniz degisiyor ,birebir yasadim .Sucluluk duygusu ve ego telkinleri beni bambaska bir insan yapti .Ilk uye oldugumda mert beye ev hanimiyim biktim demistim .O da sagolsun hic unutmam yaptigin yumurtada olsa icine sevgi kat demisti ve hic aklimdan cikartmiyorum .Ev isleri zevkli gelmeye basladi .Ev batmasin diye is yapanlara kiziyorum biraz ,batiyor iste ne yapalim oldu evde kimse koltuktan kalkmasin . Gunluk hali cirpmak bana gore degil haftada 1 kere yeterli ,elektrik supurgesi gorevini yapiyor .Calisan bayanlara tavsiyem haftalik liste yapin ,cok faydalsini goreceksiniz .Kimisi ev hanimligi kolay demis 2 tane bebegim var benim yaptigim isi isterlerse degis tokus yapalim .Sabah ustleri degisecek ,bezleride .Kahvaltilari ,benim kahve molam .Mutfaktagi topla ,evi supur .Evet cocuklar ilgi bekliyor ara ver cocuklarla oyun oyna .Uykulari geldi yataga .O arada siteye gir .Uyandilar ogle yemegi meyveleri soy , aksam oluyor aksam yemegi hazirligi .Camasir kalmamis makinayi calistir ,biraz utu yap .Cocuklar yere birsey dokmusler ya supur ya sil .Canlari disari cikmak istiyor giydirip disari cik .Geri gel birde 4.kat birisi uyumus bebek aarabasinda biri zaten bebek daha kucakta. Aksam banyolarini yaptir ,yemekleri yedirip ,bezlerini baglayip ,sutlerini isitip yataga..Sen o arada mutfagi topla ,terledin dus al .Onlar uyuynca siteye gir .Hadi bakalim simdi birisi karsima ciksinda desin ev hanimligi kolay .Calismak istiyorum yakinda ise baslayinca tekrar paylasim yapariz bu konu hakkinda .Unutmayin yaparken sevgiyle yaptiginiz zaman yorulmazssiniz . Gercekten beni gorenler sasiriyor ,kilo almisim ,saclarimi kestirmisim ,sevinende oldu hep bana imrenirlermis simdi ayni olmusuz .Dogrudur i kendinize zamaniniz kalmiyor .Iste buradada pozitiflik devreye giriyor ve diyorum ki ,bebekler hep ayni kalmiyor buyuyup okula basladiklarinda her ikiside ,bir bebek daha yapmazsam eger ;beni kimse tutamaz Allahtan baska .
Süper anne sevgili Derya Hanım'ı kutluyorum. Bu yorumunuzu çok beğendim. Bence ev hanımlığını da anneliği de layıkı ile yapanlardansınız.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla