Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2011, 01:01 AM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: senin için'le başlayan cümleler..

Ya nutkum tutuldu her kelimesi bu kadar mı haklı olur bir yazının. O "senin için..." ile başlayan cümlelerin ne kadar can yaktığını iyi bilirim. Zamanında öfkeme yenik düşüp kelimelerle ne canları acıttığımı hatırlamak bile istemiyorum bugün. Aslında hem söyleyeni hem de karşındaki sana gerçekten değer veriyorsa sevdiğin kişiyi yakar bu tür cümleler. Aslında mutluluk karşılık beklemeden sevmekte. Sevmek istediği için sevmeli ve mutlu olmak istediği için mutlu olmalı. Mutlu olmak için çabalamalı.(oysa bugün biliyorum kendini mutsuz etmek için çabalayan mutlu olmak için kendisi için hiçbirşey yapmayan insanlar var ama anlayamıyorum artık onları)

Herşeyi, herşeye rağmen olduğu gibi sevmeli insan...

Sevmek istiyorsan seversin istemiyorsan da çeker gidersin. Yapamam, gidemem, unutamam demek aslında kalmayı ve onu sevmeyi seçiyorum demektir.

Zaman yolculuğu hissi yaşadım ben bu yazıda yaa :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla