Konu: 2012 KPSS...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2011, 11:56 AM   #18 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 2012 KPSS...

Alıntı:
delioglan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler "nurbanu25" evet oradan inceleyebilirsiniz. Ayrıca hatırladığım kadarıyla bu ayın sonuna kadar kampanyası da var. Memurlar.net üyesi olursanız bir kupon kodu ile indirim de alabiliyorsunuz. Bir de öğreten soru bankaları diye bir şey duydum. Ben tarih ve vatandaşlık için düşünüyorum. Soru bankasının özelliği soru çözmekten ziyade soruyu nasıl çözeceğinizi öğretmesiymiş. Alıp inceledikten sonra buraya yazarım faydalı olup olmadığını. Başarılar.
Soru çözme tekniğinin öğretilmesi bu tür sınavlarda öğrenilen bilgiler kadar önemli oluyor. Sonuçlarını merakla bekliyoruz. :)
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla