Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2011, 04:46 PM   #9 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Size de oluyor mu?

Rüya görmek çok faydalıdır. Rüyalarınla yüzleşmen iyileşme sürecinin bir parçası. O an tedirgin olsan bile mesela sık sık aynı rüyayı gördüğünde olayın farklı yönlerini keşfedebilirsin. Suçluluk duygusunun ilacı bence affetmektir. Mutlu olabilmek için kendini ve başkalarının yaptığı hataları affedebilmek zor ama kıymetlidir.

Ney sesi bana çok etkileyici geliyor. Hele de yüksek sesli olunca başka. Telkinleri kulaklıkla dinlediğimde duyabileceğim kadar kısık sesli dinliyorum. Belki bunun faydası olur.

Korkun suçluluk duyduğun olaylarla yüzleşmek olabilir. Ama korkularla yaşanmaz azraist. Sonuçta burda herkesin mücadele verdiği çeşitli konular var. Burda olduğuna ve değişime istekli olduğuna göre korkularınla yüzleşecek kadar cesur olduğunu düşünüyorum.

Vazgeçmek yok hayatın gün be gün güzelleşsin. Mutlu kal. :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla