Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2011, 12:40 AM   #35 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen
 
DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 248
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ?

Alıntı:
RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili _roxie_ ben de aynı senin gibydim.. eskilerden çok sıkıldım. facelerimi ve msn'lerimi kapattım.. numaramı da değiştirdim..
şimdi yeni insanlarla olan arkadaşlıklarımın keyfini sürüyorum.. ama dediğin gibi gelen jet hızıyla geri gidiyor.. ve her seferinde üzülen ben oluyordum. düşünce tarzımı değiştirmekte buldum çözümü.. şimdi her gelen insana teşekkürlerimi sunuyorum.. çünkü hayatımıza ''uğrar'ken bize bir şey bırakıp da gidiyorlar.. zaten bunun için gelmiyorlar mı.!!
hayatımızdaki görevlerini yapıp gidiyorlar. görevi uzun olanlar ise devam ediyor kalmaya.. en önemli nokta ister uzun kalsınlar ister kısa herkes hayatımızda misafir.. biz de sadece bize öğrettiklerinin keyfini sürmeliyiz..

çok doğru söylemişsin yürekten katılıyorum bende elimi eteğimi faceden msnden kesmiştim ve hala face delisi değilim artık. ve artık insanların öyle ekle beni faceye yok msne arkdaş listesi çok görünsün edasını çekemiyorum. madem muhabbetin yok facende olmasın msninde olmasın diyorum ve patır patır siliyorum :D ve ben vazgeçemeyen ben şimdi gözümü kırpmadan vazgeçtikçe daha daha güzelleri geliyor. ben onlara tutsak olmayı bıraktım hayatımı olumlu yaşamayı seçiyorum. tutsak oluncaksa onlar olsunlar benim kapım hayırna gelen herkese açıktır diyorum :)) çünkü ben bir aynayım bana bakan kendini görür. bunu yaşadım yaşıyorumda. :)) sevgiyle mutlulukla güzelliklerle ışıkla kal
__________________
O ilişkide kurban olmadığımızı anlar ilişkinin bize neyi öğretmeye çalıştığını kavrarsak dersimizi alır ve yolumuza devam ederiz
DiL_RU_BA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla