Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2011, 11:52 PM   #30 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen
 
DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 248
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: içinizde sıkıntı oluyormu

Alıntı:
ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mesajın bir yerinde insanı gülümsetecek bir söz illa oluyor :)
her işiniz hayıra çıksın bunun gibi
teşekkür ederim inşallah herp beraber mutluluk paylaştıkça çoğalır :))

Alıntı:
Pamuksekeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim oluyor.İlk telkinleri dinlediğim 2 hafta bu söz konusu değildi .Kendime güvenim %100 dü .Bu hafta Artvinden annnanem ve dayım ev almaya geldi istanbula.Onlarla olan sorunlar yaşadım davranışları canımı sıktı.Kendilerini bişi sanmaları aşağılamaları.İstanbulda ki dayımında yaşımdan küçük gibi davranması yüzünden dalgalanma hissi yaşadım.Telkinler sonra yaşananlar yani.Yoksa herşey çok güzel gidiyordu.Çok sinirli biri oldum.Sanki depresyonum geri gelmiş gibi hissediyorum.Telkinleri dinlemeye devam ediyorum ama o ilk iki hafta gibi huzurum yok.Benim en büyük problemim aşagılanmak bu yüzden özgüveni olmayan biriyim.Bebeklik ve çoçukluk çağlarından kalan problemlerim var bunda da en önemli ana konu küçük düşürülmek.Telkinleri dinlediğim o ilk iki hafta ki psikolojime nasıl geri dönebilirim? Yoksa bu süreç telkin tedavisinin bir parçası mı?
evet seni çok iyi anlıyorum. ilk dinlediğim hafta bende olumlu sonuçlar almıştım mutluydum sonra o mutluluğum gitti ara ara küçük mutluluk oldu sonrasonda sanki depresynum arttı gibi ve bıraktım dinlemeyi eftye başladım telkinleride ara ara dinliyorum. dediğin gibi arada sinirlerim nüksediyor sinirlşi biri oluyorum. geçicek diye ümit ediyorum. elbetteki bir parşasıdır beynimiz boşalıyor diye düşünüyorum ben umarım tamamen kurtulacaz yoksa böyle arada başlarsa bu gel gitler durum fena ben hepsini toptan bırakırım. şuan için gayretliyim sende gayret et eftde dene oda çok rahatlatıyor insanı.
__________________
O ilişkide kurban olmadığımızı anlar ilişkinin bize neyi öğretmeye çalıştığını kavrarsak dersimizi alır ve yolumuza devam ederiz
DiL_RU_BA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla