Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2011, 10:00 PM   #5 (permalink)
badee
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 64
60 Mesajinıza toplam 215 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
badee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekimyasasıyla isteğimize ulaşabiliriz...

Alıntı:
papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam arkadaşlar, sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Çekim yasası ve bolluk diyorlar ya bu gerçektende doğru, zaten bu sitede olan herkes bunu bilir ama ben yinede bununla ilgili birşey paylaşmak istiyorum sizlerle.
Biz eskiden eski evimizde oturuyorduk bize göre biraz küçüktü özellikle annem yeni bir ev istiyordu, neyse bizde sonra ister olduk ama almak kolay deildi; bilirsiniz ev fiyatları çok pahalı.
Neyse, konuya geliyim. Ama ben hayal ettim, hayalimdeki evimi canlandırdım, uzun bir koridoru vardı hayalimdeki evimin, güzel bir evdi, sanki gerçekten o evdeymişim gibi imgelemedim.
Ve biraz zaman geçince babam gazetedeki ilanlardan şimdi oturduğumuz evi buldu :) fiyatıda tam uygundu, pek pahalı sayılmazdı, çok sevindim. :))
Yani demem o ki biz hayal edince isteyince gerçekten bize veriliyor.

Birde ben sevgilim ve sonrada eşim olmasını istiyorum ama onunla ilgili imgeleme pek yapamıyorum sizce neden?.. Normal hayal ediyorum onunla konuştuğumu , birşeyler paylaştığımızı ama tam bir resim göremiyorum tam imgeleme yapamıyorum. Bu sorunuma yardım etmenizi istesem yardım edebilir misiniz lütfennn?..
papatyagibiyaşamak çok güzel anlatmışsınız ve imgelediğin şeyde olmuş çook sevindim umarım bütün hayal ettikleri hayırlı şekilde seni bulur :) fakat burda sevdiğim kişilye ilgili tam imgeleme yapamıyorum demişsin bu bile olmadı SEN İMGELEME YAPIYORSSUUNNN:)TAM ANLAMIYLA YAPIYORSUN;)... tersi durumu düşünme demekki kafanda belki seninde farkında olmadığın takıldığın bi nokta var buyüzden yapamıyorsun bence imgeleme yaparken gerçekten istediğin gibi akışına bırakarak yap kasmadan olmadı hayal edemedim deme hayal ettim fakat daha iyisini ediceğim dee:) kendimden örnek vereyim ben hep hayalimde gerçekten beni çook seven kıyamayan birini hayal etmiştim ve benim için yola yazı yazdığını bilee bu hayallerimi her gece yaptım hiç bıkmadan vee soonraaa böyle biri olduu ve yola yazı yazdıı yani sen gerçekten rahat ve akışına bırakarak istersen emin ol imgelemen daha tam olur ve daha çabuk olur ;))
badee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla