Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2011, 12:38 PM   #28 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Neler Yaşamışım...

Alıntı:
ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Zerynthia gerçekten sizin adınıza çok sevindim.Umarım çok daha huzurlu ve mutlu olursunuz , inşallah bende :):)
Teşekkür ederim... İnşallah hepimiz...

Alıntı:
huzurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaşadıkların insanı cesaretlendiriyor sevgili zerynthia... Bende şu anda yol ayırımındayım iki yoldan birini seçmek zorundayım fakat bir türlü karar veremiyorum zor durumdayım verdiğim karardan sonra pişman olmamalıyım ve birdaha arkama bakmamalıyım bunu nasıl başaracağımı bilmiyorum
Teşekkür ederim. Aynısı hepimiz için geçerli... Hayatımızda yol ayrımları hep var. Ne olursa olsun kendi seçimlerimizi yaşıyoruz. Arkasında durabilmeliyiz.

Sevgiler.


Alıntı:
ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Zerynthia, gerçekten çok büyük işler başarmışsınız sizi tebrik ediyorum. Bu başardıklarınızın büyüklüyünü de bir (geçmiş demeyi çok istiyorum) sosyal fobili olarak çok iyi biliyorum. Sizinle yaklasık aynı tarihlerde siteye üye olmuşuz. Ama bu zaman diliminde galiba siz bu forumdan öğrendiklerinizi daha iyi değerlendirdiniz. Başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederim ELPARANOID. Geçmiş demeyi istiyorsan de. O enerjiyi bırak. Kendimizi etiketlediğimiz zaman özellikle olumsuzluklarla onlara çok daha kolay asılıyoruz ve zorlanıyoruz. Hepimiz için her şeyin en hayırlısını diliyorum.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla