Cevap: NLP yi Nasıl Öğrenebiliriz ? Arkadaşlar Size Kısaca Başımdan Geçen Bir olayı Anlatayım,Ben Muhasebeciyim,Büyük bir şirkette çalşıyordum,stresli bir iş idi,Kendime bir düşünce oluşturdum,şahış firması olsun,maaşımı gününde alayım,kafam rahat olsun, 6-7 ay sonra işten çıkarıldım,şimdi işe düşündğüm iş yerinde çalışıyorum,bir şeyi hesaba katmamışım maaş.gerçi oradan biraz fazla,eğer bu düşüncemide hesaba katsa idim buda gerçekleşebilirdi,Kaygı yok,Endişe yok,inaç vardı,düşlediğim iş yerin kendimi nasıl hissettiğimin duygusu vardı,şimdi işe düşündüğümü çeke biliyorsam neden hayatıma güzel olanları çekmeyeyim,istesekte istemesek de düşüncülerimiz geleceğimize yön veriyor.
Bunu bilinçaltıma çok iyi yerleştirmemiz gerekiyor,olumlu düşünce günümüzde olumlu düşünce biraz zor oluyor stresten,bir kere somut olarak bunun meyvesini yesek işte o zaman bilinçaltmız,geçmişteki olumsuzluklara düzeltmeye fazla bir direniş göstermez,bilinçaltımız inanç yasası ile çalışıyor,bu yüzden NLP yi öğrenme yi çok istiyorum,duygularımı,düşüncelrimi kontrol etmek için. |