Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2011, 04:44 PM   #8 (permalink)
caglayanst
Teğmen
 
caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2011
Bulunduğu yer: BALIKESİR
Mesajlar: 67
Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler ve Ayna Egzersizi

bir alıntı buldum : ''Hep kendini beğenmenin kötü bir şey olduğu anlatıldı durdu.Masalda bile geçer ya cadı geçer aynanın karşısına ve "Ayna Ayna" der.
Bu yüzden insanların asıl sorunları kendini beğnemişlik değil kendini yeterince sevmemektir.
Kendisini yıpratan sürekli eleştiren sürekli hakaret eden sürekli döven o kadar kişi var ki.Ve tüm söyledikleriniz bilinçaltınız tarafından kaydediliyor.Şimdiye kadar defalarca dövdüğünüz bilinçaltınızda ki çocuk artık şöyle bir etrafına bakmaya başladı.Telkinlerin etkisi ile canlanan bu sonsuz kapasiteli varlığı dövmekten sövmekten vazgeçmenin zamanı geldi.
Geçin aynanın karşısına..
Konuşun bilinçaltınızla.
Ona teşekkür edin sizi mutlu hissetitrdiği için.Onu sevdğinizi söyleyin.Varsa isteklerinizi dileklerinizi iletin.Şimdiye kadar yaptıklarınız için ondan özür dileyin.Onunla işbirliği yapmaktan bir bütün olmaktan memnuniyet duyduğunuzu ifade edin.Bu cümleleri söyleyin ve daha fazlasını emin olun sizi duyacak ve her cümleniz size kat kat fazlası ile geri dönecektir.Bu egzersiz telkin dinlemeyi tamamlayıcı etki yapar.''

çok da zor değil.. ama okuduğum bir kitapta aynada kendi gözlerinin içine bakamayan insanlar vardı.. bu eksersizi yapmaya kalktığına sinir krizi geçirdikleri yazılıyordu.. işin aslı kişinin kendini sevmesi sanırım... sevgiler..
__________________
DÜNYAMDA HERŞEY İYİ GÜZEL VE TAM
caglayanst isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla