Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2011, 07:48 PM   #22 (permalink)
doris
Yüzbaşı
 
doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 586
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: MELEKLERLE YAŞAMAK

bu hafta sonu yine yanımdaydı meleklerim.. sınavım vardı, calışamadım ve kursa gitmek hiç istemiyordum üstelik ilk derse geçte kalmıştım yani cumartesi sabahı hiç iyi sinyaller yaymıyordum. metroya doğru yürüken frekansı değistirmeyi sectim ve meleklerimden yardım istedim, nolur çok beklemiyim hemen gelsin ben gittiğim gibi metroya binmek istiyorum ve alsancak güzegarhını karıştırmıyım yanlış yöne gitmek istemiyordm sonra zaman istedim kısa bi tekrar yaparsam kur atlaıyabilirdim dua ede ede yürüdüm tren sesi geldi geç kaldım sandım tren durdu karsıdan diğer izbanı bekledi ve ben tam merdivenlerden indiğimde metronun kapıları acıldı ve bindim sonra ayaktaydım ben ve basım dönüyo gibi hissettim oturma ihtiyacı duydum ve melekler su çoçuk kalsada ben otursam dedim ve yolcu kalktı ben oturmuş oldum :) sonra birde hiç utanmadan geç kaldığın halde zaman istiyosun bukadarınıda bekleme yuh yani sen çalışma meleklerden iste olurmu hiç diye kendi kendimi azarlarken kursa vardım ve tam 17 dakika geçikmiştim içeri girdim ve ders daha baslamamıştı veee asıl bomba hocamızın arabası arızalanmış yolda kalmış tabi kursa gelmemiş.. ( buna üzüldüm tabi ama hersey güzel işliyordu. herhalde benim melkelrim gidip bozmadıya arabayı diye aklımdan gecirdim)
biz bir tekrar yaptık rahat rahat sonra sınav olduk süre sınırsız ve sohbet esliğinde ayrıcaaaaaaaa erken çıktım kurstan 11,30 da işim bitmişti.. şükür halinde çıktım kurstan hoplaya zıplaya sonra üstümdeki kıyafetlerden kurtulma isteği geldi bir anda, bana yakışmadığını hissediyordum ve sürekli alışveriş yaptığım bi mağazaya girdim ve meleklerime dedim ki melekler ben tam 20 tl ye bir pantolon ve bir buluz istiyorum lütfen yardımcı olun!!!(daha fazlasını veremezdim) vee gezintiye başladım 20 dakkika sonra üzerinde 59 ve 39 yazan pantolumla ve bluzuma 20 tl ödeyerek ayrıldım mağazzdan :)( süper indirim varmış)
meleklerim bana bu hafta sonu bu süprizleri yaptılar ne istediysem gerçek oldu....
tesekkür edrim tesükkür ederim tesükkür ederim
hoşçakalın........
__________________

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla