Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2011, 02:13 PM   #17 (permalink)
BRUCE06
Teğmen
 
BRUCE06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 23
Tesekkür: 14
18 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BRUCE06 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ne yapa bilirim?

Alıntı:
gülücan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım yazdıklarını okuyunca izlediğim bir film geldi aklıma..filmin adı zoraki kral..çok ilginç gelmişti bana..izlemediysen bir zaman ayır derim..kekeme bir kralın bunu nasıl yendiğini göreceksin ince güzel ayrıntlar var..sonrada yaz buraya lütfen görüşlerini..sevgilerle..
bu filmi seyrettim gerçekten oskarı sonuna kadar hak eden bir filmdi.. zaten bu filmi seyrettikten sonra kekemelikten kurtulmak için çabalara başladım.. ve Allah maxaslan kardeşimizle tanıştırdı beni inşallah bu durumda kurtulurum..

maxaslan kardeş hızlı fobi yenme tekniğiyle işe başladım başarabildiğim söylenemez bahsedilen anı beynimde hayal ederken zorlanıyorum birisi soru sorduğu zamanki hissediklerimi hissetmeye çalışıyorum ama henüz başaramadım daha yolun başındayım zamanla ilerleyip bu tekniği daha iyi uygulayacağıma eminim .. birde nilgün zihni etkili kullanma kılavuzu kitabını bulamadım ama 2 audiocd buldum bahsettiğin bu audio cdler mi yoksa kitap mı? kitabın linki varsa özel atabilir misin sana zahmet? her şey için yine yeniden çok teşekkürler ;)
BRUCE06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla