Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2011, 08:51 PM   #13 (permalink)
house
Yüzbaşı
 
house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: Evren ;)
Mesajlar: 420
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Çekim Yasası sitesinden hoş bir paylaşım :))

Alıntı:
elisya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya bence şu mutsuzken mutlu görünmekteki olan durumda işler karışıyor...
Zaten mutlu isek o evden yada işten neden ayrılmak istiyelim ki..
Tabiki mutsuz ve huzursuz iken ayrılmak isteyeceğiz. Tabiki daha refah bir şekilde yaşamak isteyeceğiz. Ben mutlu ve huzurlu olduğum bir işten neden ayrılayım. ekstra maaş artması yada terfi için olabilir belki.. Ama bu çekim yasasına göre bizim bir tık ilerimizde yaşayacağımız bişi.. yani işimiz var fakat mutlu olmasakda huzurluyuz ama maaşımızın artmasını da istiyoruz gibi.. Bir çoğumuz iş bulamazken bu bir tık ilerde başlayacağımız bir adım gibi beliyor bana.

Mutsuz olduğumda tamam kabulleniyorum durumumu hatta bunu ben çektim diyorum. Buna da şükür diyorum. Ama mıutsuzluğuma engel olamıyorum. O ev yada iş ile ilgili yaşayacağınız her şeye şükredemiyorsunuz yada kabullenemiyorsunuz. Sadece şükretmek de yeterli olmuyor. zaten mutlu isem neden ayrılayım ki diye bi soru geliyor aklıma. hadi evimiz var diyelim , zaten çoğumuz bir işe sahip değilken insanları düşünceli ve huzursuz iken mutlu olmaya zorlamak daha çok psikolojilerini bozuyor. Başta benim.. Davranışlarım sapıtıyor. neye ne şekilde doğru bir davranış sergileyeceğimi bilemiyorum. Evrene yanlış bir enerji göndermeyeyim diye düşünemiyorum bile..
Mutsuzken mutluyu oynadığında insanın içi yanıyor. İnsanın içinde bir yerlerdeki benlik bunu yemiyor, kanmıyor buna, yutmuyorda. Taş gibi oturuyor midemize..
buda senin sürekli olarak mutsuz bir iş yada ev sahibi olarak, bu şekilde ev arayan insanın enerjisini veriyor, evrene bu enerjiyi yayıyorsun.
Bu kısır döngü hiç bitmiyor sanki. mutsuz ev sahibi gene mutsuz bir şekilde ev ararken, gene mutsuz bir eve, işe razı oluyor. Karşısına bu çıkıyor. İnsan her durumda iyi düşünemiyor. Ben çok zorlanıyorum..
Sevgili Elisya çok haklısın ama ben bir noktaya dikkat çekmek istiyorum hani bu çekim yasası ile ilgili kitapların hep önsözlerinde veya içeriklerinde bazı motive edici yazılar olur ya tarihte pek çok kişi bu sırrı kullandı yılmadı düşündü başardı vs vs diye ve ne kadar az kişinin bu konuda başarılı olduğundan bahsedilir işte tamda bu yüzden! Herkes dalga geçiyor aman iyi düşün mutlu ol istediğin herşey olur bu bir saçmalık diyorlar bu kadar basit değilki! elbette bu açıdan bakanlar sistemi saçma buluyorlar ama aslında çekim yasası çok iyi özümsenmesi gereken bir şey çeşitli teknikleri ve özellikleri olan gerçek bir sır. İşte bizim bu zorlandığımız kısımları yapabilen çok az insan olduğu için sanki diğer insanlar çekim yasası yalanmış gibi davranıyor deniyorlar ve hemen pes ediyorlar.Yazdıklarına tamamen katılıyorum evet çok zor o anki durumuzdan memnun değilseniz mutlu olmak öle davranmak işkence gibi geliyor saçma geliyor ama bu sırra vakıf olabilmek için bunu yapmak zorundayız en azından büyük ölçekli dilekler için belki istediğimiz kişinin araması veya o an canımız çikolata isteyince geliyo ama daha büyük hedefler büyük özveri gerektiriyor.Belki mutlu olmak zorsa sadece çok sıkıldığımızda derin bir nefes alabilir şükredebilir ve gözlerimizi kapatıp 10 dakikalığına amacımıza ulaştığımızı ve ulaştığımızdaki duyguları benimseyip tekrar motive olabiliriz sevgiler
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla