Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2011, 05:35 PM   #19 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Affirmasyon(Olumlama) yanında Afformasyonu da kullanalım.

Yazıda:

"En az önümüzdeki 21 gün boyunca her sabah uyandığınızda kendinize değişik türde sorular sormalısınız ve yatmadan önce ve gün boyunca aklınıza geldiğinde bu soruları kendinize sormaya devam edin."

diyor canım yani bu güne çok takılmamak gerek aslında bu gün sayısı bence devam edilip alışkanlık kazanılması için verilen bir süreç 1 hafta olur 1 ay olur ya da x bir zaman dilimi.

Bir de çok fazla konu üzerinde yoğunlaşmak zor ve etksini daha uzun süre de göstereceğini düşünüyorum. Yani bu aynı anda bir kaç işi yapmak gibi. Yani tüm olumlamaları ödevmişçesine(33 soruyu sorup bitireyim) yapmaya çalışırsan beynin hangi birisine yoğunlaşsın. Yani bir miktar enerjin olduğunu düşün ne kadar çok konu varsa o enerjiyi hepsine dağıtmış olacaksın.(bunlar benim düşüncem tabi)

Belki şöyle yapabilirsin istediğin birden fazla konu varsa günün belli bir zamanını tek bir konuya ayırıp sonraki konuya bir sonraki ayırdığın zaman dilimi içinde geçmek.
15 dakika biri için 15 dakika diğeri için gibi. En çok istediğin veya alıştırma yapmak ise amacın en kolay gerçekleştirebileceğin konular üzerinde yoğunlaşmanı tavsiye ederim.

Benim en sık kullandığım afformasyonlardan ikisi:

-Neden bu kadar sağlıklıyım?
-Neden bu kadar başarılıyım?

Olumlamalarla birlikte kullanıyorum. Etkili olduğunu hissediyorum. :)

Yaparken başaracağın konusunda inanç da çok önemli tabi sen hepsini birden yapabileceğine inanıyorsan yapabilirsin belki de. Sonuçta bu çalışmalarda alınan sonuçların süresi kişiden kişe değişir. Kimi daha kısa sürede faydasını görürken kimisinin de çok daha uzun süre çalışması gerekiyor.

Mutlu günler diliyorum...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla