Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2011, 02:11 AM   #102 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

Kolay olmayan bir şeyden bahsetmek geldi içimden. Kolay olmasa da biz başarırız değil mi? İstediğimiz zaman.

Konu affetmek. Yaşadığım bir olayı anlatasım geldi. Çünkü bugün geçmişimle ilgili affettiğim ve artık serbest bıraktığım ona karşı iyi kötü bir his beslemediğim kişi ile karşılaştım. Yüzüme karşı geldi ve bana çok iyi bir şekilde selam verdi. Şaşırdım ama bir o kadar da kendimi rahat ve huzurlu hissettim. Bu bir gönül meselesi değildi.Geçişte yapılan bir haksızlıkla ilgili bir yaşantı. Çocuk yüreğimi kırmış biri ile ilgili bir öğretmendi. Kaldı ki bu kişiyi 1 yıl öncesine kadar hala affedemiyordum. Kabaca bir hesap yapsam 13-14 yıl öncesine ait bir mesele. Şimdilik bu kadarını söyleyeyim belki bir ara anlatırım. Günlüğüm olduğunda mutlaka anlatırım. :))

Ne yaşamış olursan ol seni özgürleştirecek tek şey "Affetmektir."

Ancak affettiğimiz zaman gidenler ait oldukları yerde geçmişte kalıcaklar.

Affetmediğimiz her an gölgeler peşimizde olacaktır.

Affetmemek toksin duygulara neden olacaktır.(nacizane kendi düşüncem)

Sinirlenmek, kin duymak kanda gerçekten zehirli maddelerin salgılanmasına neden oluyormuş.(bunu da bir yerde okudum :D ) Şöyle ki insan sinirlenince o kanında salgılanan maddeler normalde sahip olmadığımız gücü sağlarken bir yandan da yıkıma neden oluyor. Hem içte hemde durduramazsak kendimizi dışta. Zaten keskin sirke hikayesini hepimiz biliriz değil mi? Aynı o hesap işte. Hem içine hem dışına zarar verir keskin sirke ama en çok içine.

Affetmek ise bir detoks (duygusal detoks) gibi günden güne seni daha da iyileştirecektir.

Sorduğun bu sorular kendini tanımak adına sorulabilecek gayet faydalı sorular. Hiç acelen yok bu bir sınav telaşı havası değil. Yavaş yavaş cevapların seni bulsun. İstediğin sorudan başlayabilirsin. Önce en iyi bildiklerinden başla(öğretmen edasıyla söylüyorum bunu).

Bu arada bu aralar afformasyon yapıyprum sitede sen de denk gelmişsindir belki canım. Olumlama + afformasyon kendimi daha iyi hissettiriyor. Soru deyince onla ilgili olmasa da afformasyon geldi aklıma. :D

Harika bir hafta geçirmen dileğiyle

Her daim mutlu ve huzurlu kal

Sevgiler...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla