Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2011, 01:31 AM   #30 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Lucid Rüya İçin Yapmış OLduğum ÇaLışmam..

Geçen haftasonu indirdim ve sadece bir gece dinleyebildim. Dinleyebildim diyorum çünkü tuhaftı. Sanırım işe yarıyor. Tabi bunu bir denemeyle kesin olarak söyleyemem.

İşte açtım mp3 ü yaklaşık 30 dakika 1 saat kadar dinledim. Sonra bilincim açık bir şekilde uykuya daldım. Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım. Yani bedenimi hissediyorum. Ama bedenim uykuya dalmış zihnim ise uyanık. Bedenimin uyuduğunu şöyle hissettim hiç bir hareketi yapamıyordum. Gözlerim kapalı açamıyorum. Neyse o karanlıkta bilinçli birşeyler hayal etmeye çalıştım başaramadım. Sonraaaa (hehehe :))) ) kendimi Topkapı Sarayı'nda Nigar Kalfa olarak buldum. Baya kanlı, canlı, heycanlıydı.

Bilimçaltıma o yerleşmiş. Denediğim gece salı gecesiydi ertesi gün Muhteşem Yüzyıl vardı be o gün içinde yarın dizide ne olacak diye düşünüp fazla kafa yormadığımı hatırlıyorum. Neyse ben de Nigar kalfa karakterini beğeniyorum konuşma tarzı, ifadeleri falan. Zaman zaman "Onun gibi konuşabilir miyim? Çok tatlı konuşuyor." diye düşündüğüm olmuştur. Sorularımın cevabını buldum valla eğlenceliydi yaşadım o dokuyu. Rüya gördüğümün de farkındaydım. Bazen saçma rüya görsek bile uyananan kadar fark edemiyoruz. Keyfini çıkarmaya baktım rüyanın.

İşte böyle ilk denemem. Tabi ertesi gün biraz yorgunluk hissi vardı. Yeniden denemek istiyorum ama bakalım 2. denemem nasıl olacak? Korktum mu, diyorum kendi kendime; hayır, yani belki biraz. Bir zararını görmedim ama.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla