Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2011, 11:23 PM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Toksin Duyguları Atmak

Alıntı:
*kelebek* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bir konuda danışmak istiyorum sizlere :) şu sıralar fazlasıyla endişeliyim bir zamanlar atlattığımı sandığım kokularımla yeniden yüzleştim.telkinler korkularımı yüzeye mi çıkardı bilmiyorum,yaklaşık 7aydır dinliyorum.eskiden olduğu gibi ağır bir endişe hali değil bu ama gene de beni fazlasıyla rahatsız ediyor. eft'ye yeni başladım kısa süreliğine rahatlama hissettiğim oldu, ani endişe yaşadığım süreçlerde bana kısa süreliğine molalar verdirtti geçici olsa da..eft'yi her olumsuz duyguyla yüzleştiğimde yaptığımda uzun vadede bana faydası mı olur? sedonanın hissettiğim bi farkını göremedim,eft'de vuruşlar olduğu için sanki daha hissedilir gibi.sedonada böyle hissedilmesi normal midir? bide eft de geçici rahatlamalar devam ettiğimde kaygılarımdan kurtulacağımın göstergesi midir? bu konuda deneyimli arkadaşlardan destek alırsam çokk mutlu olurum.herkese iyi akşamlar dilerim :)
Aslına bakarsanız Sedona çok güçlü bir affetme yöntemidir. Ancak çok dikkat edilmesi gereken bir noktası vardır bu affetme çalışmalarının. Başkalarını veya kendinizi affederken kendinizi suçlamaya başlayabilirsiniz. Sadece çalıştığınız kişi ya da olaya odaklanarak çalışmalısınız. Olaylardaki ya da insanlarla ilişkilerinizdeki tavrınızı kesinlikle çalışmalarınıza karıştırmamalısınız. Siz ne için uyguladınız bilemiyorum tabii ki.

Eft ile ilgili olarak aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla Eft ile gelen rahatlamalar kalıcı oluyor.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...eft-kursu.html

Telkinlerin kaygılarınızı ve bazı korkularınızı su yüzeyine çıkarması söz konusu olabilir. Bu da iyiye işarettir. Bunu bir fırsat olarak görüp almanız gereken dersleri alarak serbest bırakıp, kendinize yaşadıklarınızdan neler öğrenebileceğinizi sorarak ve bunların farkına vararak yolunuza devam edebilirsiniz. 7 aydır hangi telkinleri dinlediniz onu da bilemiyorum. Ancak ego ve suçluluğu sabitlediyseniz çıkarabilirsiniz listenizden. Kendine güven telkinini dinleyebilirsiniz.

Sevgilerimle.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla