Konu: bu benim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2011, 12:59 PM   #30 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: bu benim

Sevgili nlg günlüğünün daha önce bi kısmını okumuştum. Bugün de baştan sona okudum. Güzel şeyler paylaşmışsın aslında ama senin için daha güzel günlerin yakın olduğuna inanıyorum.

Bir kere bu siteyi keşfettiğimiz için biz çok şanslıyız. Ve bir çok kişi de (kendim de dahil) şunu gördüm. Bu siteyi keşfettikten sonra ne kadar ara verirsek verelim en ihtiyacımız olduğu anda tekrar buraya dönüyoruz. Nasıl olduğunu bile anlamadan kendimizi forumda bişeyler okurken buluyoruz sanki. Çünkü burda paylaşılanlar iyi geliyor. Tavsiyeler iyi geliyor. Paylaşılan problemler insana yalnız değilim işte benim gibiler de var hatta belki benden daha zor durumda olanlar da var dedirtiyor.

Sanki burası bir başlangıç noktası. Evet evet kesinlikle değişim için iyi bir başlangıç noktası.

Forumda bahsettiğin o aile havasını bende hissediyorum. Bunun bir parçası olabilmek çok güzel.

Çevrendeki insanlardan şikayet etmişsin. Sen onların yaptıklarına çok fazla takılıyorsun. Unutma değişimi kendi içimizde yaşarız. Sen ne kadar pozitif olmaya çalışsan da olumsuz düşüncelerden tam anlamıyla kurtulamamışsın. Senin ne düşündüğün ve ne yaptığın daha önemli.

Zaten 7/24 pozitif düşünmek bunu yapmak kolay bir iş değil. Ne güzel olurdu insan tam anlamıyla tüm kötü düşüncelerden arınmış olsa. Herhalde yüzümüzdem gülümseme eksik olmazdı. Mutlaka herkesin aklına ya da başına olumsuz bir takım şeyler geliyor. Ama ben kendime o negatif duyguları yaşamk için izin vermiyorum. Bunun ne faydası var diyorum. Faydası yoksa zaten o duyguyu yaşamanın da bir anlamı yok. Hayatta en önemli amaçlarımızdan biri kendimiz için faydalı olanı seçmek. Yine gelsin o kötü düşünceler ama gülümsemek inadına gülümsemek belki de doğal bir koruma kalkanı bizim için.

Bir de çevrendeki insanları aldığı kararlar davranışlar seni rahatsız ediyorsa onların bu davranışlarına odaklanmış oluyorsun. Bunun yerine yapılacak en iyi iş onların en sevdiğin özelliklerini düşünmek. Untuma düşüncelerimiz hayatımızı şekillendirir. O yüzden ne düşündüğümüze dikkat etmemiz ve düşüncelerimizi olabildiği kadar kontrol altına almamız gerekli.

Pozitif kal, günlüğünü takipteyim
Güzel payaşımların daim olsun
Mutlu haftasonları diliyorum...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla