Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2011, 12:13 PM   #12 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BURÇLAR ve KİŞİSEL SORUNLAR

İlginç bir konu olmuş. Astroloji hakkında çok bilgim yoktur. Hatta hemen hemen hiç diyebilirim. Burcum Terazi. Toprak grubu muyum, hava mı vb. bilemiyorum. Ancak herkesin gökyüzü haritası farklı olduğu için buradan ulaşılacak sonuçlar fazla genel olacaktır gibime geliyor. Ama çok ilginç bir bakış açısı, hoşuma gitti.

Siteye üye olma sebebim kilo verme telkiniydi. Ama kilolu olduğumdan değil biraz sorun etmemden dolayıydı, karnımın dümdüz olmasını istiyordum. Güzellik ve estetiğe çok önem veririm. Ama kilo verme telkinini çok az dinlemişimdir. Hiç uğraşmadım zayıflamak için. O kadar fazla telkinim var ki hepsini tek tek sayamam ama genelinin ders çalışmaya yönelik olduğunu söyleyebilirim.

Şuan hayatımdaki en büyük sorunun motivasyon eksikliği olduğunu söyleyebilirim.

Paylaşımınız için teşekkürler. Böyle bir konu açtığınıza göre fikirlerinizi okumayı da heyecanla bekliyorum.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla