Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2011, 07:30 PM   #8 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İçsel bir konuşma önerisi..

Alıntı:
emy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim içimdeki yaramaz biraz mükemmeliyetçi.. Sürekli tetikte kalmam için beni zorluyor, her an hata yapabilirsin diyor aman dikkat! Bazen de sorumluluklarımdan uzaklaştırıyor beni. Ya başaramassan ? O yüzden hiç deneme hemen kaç ve kurtul o ortamdan diyor.. O yüzden kendime bu sıralar itiraf ettiğim yeni birşey var; ben de başkalarının düşüncelerini önemsiyormuşum..
Ego Paşa' mız sağolsun :)

oo sende egonla tam bir tanışma içindesin..en önemli özellikleriii paşaların kaç demeleri..
ikna etmek için ben anlatıyorum..örnekte verdiğim gibi..olduğun yerde sayarsan gelişemezsin..ben senin güvenliğini gittiğimiz ve bulunduğumuz her durumda koruyacağıma söz veriyorum diyorum..cevapları hazırlayalım arkadaşlar..bizi anlayacaklar..çünkü onlar bizim beslediğimiz küçük yaramazlar..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla