Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2011, 07:19 PM   #5 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İçsel bir konuşma önerisi..

Alıntı:
schizophren84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
icimdeki yaramaz bana yararli olan seyleri istemiyor, zor gelen seyleri istemiyor, yapmam gereken seyleri istemiyor, az sonra yaparsin diyor yada bak gec kaldin, simdi bu ise baslamaktansa en iyisi yarin gec kalmadan basla diyor (mesela o gün dersim varsa ve gec kalacagim gibi görünüyorsa böyle diyor). icimdeki yaramaz biraz erteleme konusunda agirlikli davraniyor. icimdeki yaramaz kolay seyler yada hic bir sey yapmamayi öneriyor. ona nasil karsi geldigimi söylemek gerekirse: gün icinde yapmam gereken bir sey oldugunda onun benim icin yararli oldugunu bildigimde(ders calisma, evi toparlama, bulasik yikama gibi seyler elbetteki yararli ve yapmamiz gereken seyler, bu konularda onlarin bize iyi gelip gelmeyecegini düsünmemize gerek yok sanirsam :) ), sizin tabirinizle yaramaz onu istemedigi zaman, demekki bu benim icin yararli bir sey diyorum ve karsi koyuyorum. karsi koydugum seyin bana yararli olacagindan emin oldugum icin hic düsünmeden yapiyorum. zorlandigim an o ise baslamadan önceki sarfettigim caba, o ise baslarsam eger yaramaz susuyor ve ben isime devam ediyorum. sadece ise baslamadan önce onu yenersem gerisi geliyor.


harika bir tespit..işe başlayınca susarr..çünkü o an daha önce işi bitirdiğindeki huzuru hatırlar..o yüzden işe başlamadan önce o huzur duygusunu hatırlatmanı öneririm..sevgiler..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla