Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2011, 02:18 AM   #1 (permalink)
schizophren84
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Bulunduğu yer: Duisburg Almanya
Mesajlar: 45
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about
Standart Cevap: İçsel bir konuşma önerisi..

icimdeki yaramaz bana yararli olan seyleri istemiyor, zor gelen seyleri istemiyor, yapmam gereken seyleri istemiyor, az sonra yaparsin diyor yada bak gec kaldin, simdi bu ise baslamaktansa en iyisi yarin gec kalmadan basla diyor (mesela o gün dersim varsa ve gec kalacagim gibi görünüyorsa böyle diyor). icimdeki yaramaz biraz erteleme konusunda agirlikli davraniyor. icimdeki yaramaz kolay seyler yada hic bir sey yapmamayi öneriyor. ona nasil karsi geldigimi söylemek gerekirse: gün icinde yapmam gereken bir sey oldugunda onun benim icin yararli oldugunu bildigimde(ders calisma, evi toparlama, bulasik yikama gibi seyler elbetteki yararli ve yapmamiz gereken seyler, bu konularda onlarin bize iyi gelip gelmeyecegini düsünmemize gerek yok sanirsam :) ), sizin tabirinizle yaramaz onu istemedigi zaman, demekki bu benim icin yararli bir sey diyorum ve karsi koyuyorum. karsi koydugum seyin bana yararli olacagindan emin oldugum icin hic düsünmeden yapiyorum. zorlandigim an o ise baslamadan önceki sarfettigim caba, o ise baslarsam eger yaramaz susuyor ve ben isime devam ediyorum. sadece ise baslamadan önce onu yenersem gerisi geliyor.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bogulanlar suya düsenler degil, sudan cikamayanlardir. Mevlana...
schizophren84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla