Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2011, 10:16 AM   #1 (permalink)
umut73
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 53
Tesekkür: 1
46 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umut73 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ingilizce telkin cd'si

Alıntı:
SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Umut73 ,bende bu cd yi almadan önce burada sormuştum ancak kimseden yanıt gelmedi.Ancak 1 hafta önce adıma düzenlenen ingilizce telkinlerim ulaştı.
Sizlere step by step aktaracağım gelişmeleri :D
Öncelikle Murad1 e cevap vermek istiyorum .Evet haklısın kesinlikle emek istiyor.Ancak emek vermek de yüksek motivasyon istiyor.Yıllardır İngilizce öğrenmeye çalışan bir toplumuz,bende bu toplumun bir bireyi olarak artık bıkkınlık gelmişti.
Telkinleri 1 haftadır dinlemekteyim ,kelimeler konusunda henüz bir etki fasrk etmedim.Ancak şu an motivasyonum arttı.Bıkkınlık duygum yerini birşey öğrenmenin verdiği heyecana bıraktı.
Mecburen sırf kulak dolgunluğu olsun diye izlediğim yabancı kanalları artık heyecanla dinliyorum.Acaip heveslendim sanki daha dün başlamışım gibi.Ve endişe etmiyorum,en güzelide bu.Özel sektörde çalışıyorum ve hangi kapıyı çalsan ingilizcen varmı diye soruyorlar.Bu yaşdan sonra (36) işden çıkıp ingilizce dersine gitmeye başladım ancak bir gün dersin ortasında sinirlerim bozuldu ve ağlamaya başladım.Çünki şevkim kırıktı,isteksiz,umutsuz ve endişeliydim.
Artık endişelenmiyorum.Adım adım iyiyye gidiyorum diyorum,ingilizce düşünmeye başladım.TV izlerken insanların konuşmalarını ingilizceye çevirmeye başladım zihnimden.
Şimdilik yaşadığım gelişmeler bunlar.
Dilerim 2500 kelime konusuda gerçektir. Kendimde yeni değişiklikler fark ettikçe yazacağım.
İzlemeye devam edin ;)))
teşekkür ederim selenas ben de sonuçlarını merakla beklicem çünkü öğrenmyi çok istiyorum hatta daha sonra da ispanyolca ya da italyancaya geçmeyi istiyorum

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

umut73 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla