Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2011, 09:19 PM   #87 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 296
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

teşekkür ederim balkan72 aslında bu aralar pek de iyi değilim, eski sevgilimi yeni sevgilisi ile gördüm öpüşüyorlardı... sonra o da beni gördü konuştuk ve kafamı karıştıracak şeyler söyledi... önce "ben seni gerçekten çok sevdim" dedi ben de "artık kalbinin benim için atmadığını biliyorum" dedim kalbine dokunarak o da " orada bi kalp yok aslında" dedi... daha sonra ise " ben onu seviyorum, onun için buradayım senin için değil" dedi, "aşık değilim aşık olmadığımı biliyorum" dedi neyse sarıldık ve güzel ayrıldık o gece ben de kendimi tuttum ve yeni kız arkadaşı ile mutluluklar dilediğimi söyledim mutsuzluğumu belli etmemeye elimden geldiği kadar gülümsemeye çalıştım. O sürekli olarak beni gerçekten çok sevmiş olduğunu tekrarladı, çok sevdim ama olmadı yapamadık, sürdüremedik, sen benim özgürlüğüme saygı göstermedin dedi, ben ilişkimizle ilgili kendi şikayetlerimin hiçbirini dillendirmedim. O iş aslında öyle değil, ben başka şeylerin eksikliğini hissettiğimden, istemeden senin özgürlüğünü kısıtlamış olabilirm belki, ama derdim bu değildi, demedim, çünkü yeni bir ilişkisi var ve söylemenin bir faydası yok diye düşündüm.

karşılaştıktan bi iki gün sonra facebookunda zülfü livaneli nin "memleket kokulu yarim" ini paylaşmış ve yeni sevgilisi yabancı bir kız Amerikalı. Bir de facebookunda ilişkisi var görünüyordu onu da kaldırdı ben de bizim yaşadıklarımızdan sonra ayrıldılar sandım, şarkıyı da gayet üzerime alındım bilmiyorum doğru mu yaptım, bir umut oldu bana ister istemez, egom da tatmin oldu yani ne yalan söyleyeyim =) ama sonradan ayrılmadıklarını öğrendim bir kaç hafta sonra ben değil de bu sefer arkadaşlarım görmüş onu ve sevgilisini dışarda, sürekli öpüşüyorlarmış.

Ama bir yandan da kız kardeşine yine sevmediğini öylesine zaman geçirdiğini ima eden sözlerde bulunmuş, sevgilisi Erasmus Türkiye'de yani bundan 1 ya da 1 buçuk ay sonra ülkesine dönecek ve o döndüğü zaman biter, peşinden koşmam, ciddi bir şey düşünmüyorum gibisinden konuşmuş.

Kafam allak bullak, öpüşmeleri gözümün önünden bir türlü gitmiyo, bin tane yazı çalışması yaptım aşabilmek için, bu arada olaydan bağımsız olarak Dört Anlaşma diye bir kitap aldım, yazarı Don Miguel Ruiz, harika bir kitap... Kişisel gelişim, evreni ve kendimizi anlama yolunda bence kesinlikle ve kesinlikle okunması gerek, ama yapamıyorum... fayda etmiyor...

bazen hiç birşeye ama hiçbirşeye dikkatimi veremiyorum... sabah bununla kalkıyor akşam bununla yatıyorum... lütfen yardım edin üçüncü gözlere ihtiyacım var..
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla