Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2011, 11:17 PM   #4 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza

Sevgili nickenad belki de arkadaşların senden daha güvensizdir ne dersin? Bence öyleler baksana 2 hafta çalışmalarına rağmen senden medet ummuşlar :) Sen hiç birşeyin keyfini kaçırmasına izin verme, bunu yapabilirsin, kendine güven. Yalnız hissediyorsun seni çok iyi anlıyorum herkes etrafında kendini anlayan ve güvenebilecğein insanlar ister. Ama sen kimsenin istediği gibi davranmak zorunda da değilsin yaptıkların onları değil seni mutlu etmeli. Onları umursamamak da en iyisi ben de house un "pazartesi okula gittiğinde yüzüne kocaman bir gülümseme kondur" tavsiyesine kesinlikle katılıyorum.

Güçlü olmak pozitif düşünmekten geçer. Olumsuz düşünceleri atmaya çalış kafandan onlar öyle kolay sarar ki 1 i geldi mi 3er 5er gelmeye devam eder ve ve kendini kötü hissettirmekten başka hiç bir işe yaramaz. Bulunduğun ortamda istediğin gibi insanlar olmayabilir şimdilik ya da o sınıfta anlaşabileceğin insanlar olduğun farkında değilsindir. Herkes mi kötü? Kendin ol, samimi ol, düşüncelerini paylaş insanlarla onlar da senle paylaşacaktır karşılıklı ve düşüncelere saygı da olmalı ki. Sen karşındaki insanların düşüncelerine onlar da senin düşüncelerine saygı duymalı.

Son olarak kankalara bakma çünkü bu hayatta kanka değil herkese gerçek dostlar lazım...
Kankalık çok kolay bir müessese gibi geliyor bana ama birine dost demek hem büyük sorumluluk hem de daha anlamlı
Umarım hayat yakın zamanda güzel dostluk kurabileceğin insanlar çıkarır karşına

Unutma güçlü olmak pozitif düşünmketen geçer. Başla bir yerden :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla