Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2011, 04:48 PM   #1 (permalink)
herşeyim çocuklarım
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 52
Tesekkür: 170
48 Mesajinıza toplam 125 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
herşeyim çocuklarım is an unknown quantity at this point
Standart kendimi çok kötü hissediyorum:(

Sizce ne yapmalıyım???

İşyerinde çok büyük bir haksızlığa uğradım.Aslında bu yıllardır süregelen bişey..Çalıştığım yerde kurallar,olaylar ve durumlar kişiye göre değişebiliyo

Konu şöyle:bizim işyerinde aldığımız bütün izinleri bir form doldurarak belgeliyoruz.Sağlık,çocuklarımız için aldığımız izinler, mesai saatleri içinde kurumlarla olan işlerimiz..Neyse en son değerlendirmede benim ve bir iki arkadaşın günü çok fazla çıkmış.Ancak benimle aynı hatta benden daha fazla izni olan arkadaştan 1 gün benden 2 gün kesilmiş.

Bu arada burda personel müdürüne çok yakın başka bir arkadaş daha var. Onun ise bitmeyen bir süt izni var.Gerekçesi sorulduğunda benim anlaşmam öyle diyor.Oysa ondan kısa bir süre önce ben doğum yapmıştım.Benim süt iznimden 5 dk.geç kalsam hesap soruluyordu...O kadar çok şey var ki daha.Yalnız sıkıcı olan benim birimimde bir müdürüm daha var.Patronla konuşucam (patron çok sert biri olmasına rağmen) bütün korkularımı yenerek ama müdürmü ezemiyorum.Konuyu ona açtığımda bekle ben konuşuyum ama halletmem gereken bir-iki iş var ondan sonra dedi.

Ben ne yapacağımı bilmiyorum.Artık hakkımı savunmak istiyorum:) Ama öfkeyle kalkıp zarar etmek te istemiyorum.Çünkü çocuklarım ve hayat standartlarım için çalışmam da lazım..Hakkımı savunmazsam da kendimle çelişiyorum,kavga içine giriyorum..Napıcam akıl verin lütfen arkadaşlar...

Sizlerin verdiği öğütler benim için çok önemli..Sizce gerekirse bütün gemileri yakma pahasına da olsa hakkımı savunmali ve patronla konuşmalı mıyım??Bunun için de cesaretinize ve aklınıza ihtiyacım var::

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

herşeyim çocuklarım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla