Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2011, 12:31 AM   #15 (permalink)
emy
Teğmen

emy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 38
54 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
emy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Keşke akrabalarımızı sonradan seçebilseydik..Teyze, hala, dayı, amca..

Alıntı:
gülücan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yazdıklarınızı okurken ne kadar ortak paydamız olduğunu görüyorum..evet yalnız olmadığımı biliyorum.emy özellikle senin yazdıklarını okurken daha bi hissettim.birebir aynı değil durum ama..annem mesela kızların en büyüğü..hep çook özverili oldu..ama çok sıkıntılar çektİ..onlara hiç belli etmedi..sonra söyleyecek gibi oldu..afaroz edildi nerdeyse.biz hep çantada kekliktik.hiç başkaldırmaya hakkımız yok..ya yolda görmesek gördüler bakmadılar oluyo.tuhaf anlayamıyorum..bunlardan hiçkimseyede bahsetmeyiz..saygıdada kusur etmeyiz..ama artık gerçekten sıkıldımm..böög diyesim var.ben artık belirli bi yaşta belirli bi statüde bir insanım..üzerimize yapıştırdıkları etiketleri ya kaldıracaklar..ya da önlerindeki dev aynasınııı..
Kesinlikle bu konuda da örtüşüyoruz.Nekadar dikkat edip özen göstersen de okadar aptal yerine konuluyorsun.Bazen dikkat ediyorum öyle çarpık örnekler var ki aralarında ya diyorum ben bunların sadece birisini yapsam hemen yaftayı iliştirirler.Bir süredir oluruna bıraktım uğraşmıyorum..Kendi halimdeyim..Önemsememeye çalışıyorum..Görmezden geliyorum.!
emy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla