Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2011, 11:06 PM   #16 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 6 Saat Uyumak İstiyorum?

Ben de az uyuyup günü daha verimli değerlendirmek isteyenlerdenim(dendim mi deseydim?) Erdal Demirkıranın "sadece aptallar 8 saat uyur" kitabını okudum hem de iki kere, ikisinde de kitabı bir solukta okudum. ikinci okuyuşum çok yakın 2 hafta önce idi.Kitabın adı biraz itici gelebiliyor insana ama takılmayın okuyun kaybınız olmaz. Kitapta uyku azaltmak için hem motive edici hikayeler hem de geçerli yöntemler bulabilirsiniz. bir gün içinde bir insan a ortalama 4-6 saatlik uyku yeterli imiş.
Kitabı ilk okuyuşumda düşük(alçak da desem yeridir - ki kitapta da öyle diyordu alçakbilinç :) ) bilincime yenik düştüm ve istediğim gelişmeyi kaydedemedim. Tabi o zamanlar çok gençtim :))) ne çekim yasası hakkında hiç birşey bilmiyordum, daha bu site yoktu vs vs. Belki de bu durumun daha doğru tanımı değişimlere daha kapalı olduğum bir dönemdeydim diyebilirim. Bu sefer ki okuyuşumda yüksekbilincimle karar aldım artık vazgeçmek yok, ne olursa olsun "Başarıcam" dedim. Bu arada zinde uyanma telkinini de dinlemeye karar verdim kitabı okuyup üzerine bir de telkini dinleyince kurulu saat gibi 6 saat sonunda uyanmayı "Başardım". Tabi her gün spor yapmaya özen gösteriyorum, beslenmeme de dikkat ediyorum. Uyku ihtiyacı kişiden kişiye göre değişirmiş en uygun süreyi 15 dk lık kısaltma veya uzatma ile belirleyebilirsiniz.

Az uyuyup ve hayatı dolu dolu yaşamak isteyen herkese şöyle diyebilirim vazgeçmeyin...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla