Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2011, 10:42 PM   #8 (permalink)
tulley
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 103
Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: depresyonda olduğumuzu nasıl anlarız?

Alıntı:
Miku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir ara bende yaşamıştım.
Geçen seneydi.
Okulda sadece 1 arkadaşım vardı. Ve gün geçtikçe ondan sıkılmaya başladım. Sonra ablamın, arkadaşımın, kısacası herkesin yaptıkları bana batmaya başladı. Annemle sürekli kavga ediyorduk. Beni anlamadığını, sevmediğini sanıyordum. Öğretmenlerim benim başarılı olduğumu söylüyorlardı ama sonradan düşüşte olduğumu söylediler. Derslerim de kötüye gitmeye başlamıştı. Derslerden, okuldan, evden sıkılıyordum. Hayatımın bir anlamı olmadığını düşünüyordum. Annemle babam kavga ediyordu. Gerçi hala ediyorlar...Bazen geceleri kalkıp sebepsizce ağlıyordum. Ders kitaplarımı yere atıyordum, sevdiğim eşyalara zarar veriyordum. Arkadaşlarımla da feci kavga etmeye başlamıştım.
Sanırım ailesel sorunlar ve ilk ergenlik dönemi iç içe girince böyle bir dönem oldu. Hedefimi bilmiyordum, yaşamın tadını alamıyordum,huzurlu değildim, mutlu değildim, agresif ve takıntılıydım.
Çok şükür atlattım, geçti gitti.
Bana en çok yardım eden de düşünce kitapları (psikoloji, kişisel gelişim vs.) oldu o dönemde. Ve yazmak, çizmek.

Sanırım bunalımın nasıl olduğunu anlatabildim. :)
konuyu açan arkadaşı bilmem ama resmen beni anlatmışsın hherşeyen kolayca sıkılıyorum hayat booş ooof oooof şuan bile sıkılıyorum şimdilik depresyon telkinini dinliyorum hadi hayırlısı
tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla