08-04-2011, 06:01 PM
|
#57 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Salvamea'nın Günlüğü "Şimdiiii bana kaybolan yıllarımı verselerrrrrr" ne olur verseler ? değiştiririm bir çok şeyi,hatalarımı tekrarlamam,keşkelerim yerine bir sürü iyikilerim olur heybemde.Şimdi dönüp o yıllara değiştiremiyorum hiçbir şeyi,değiştiremeyeceğim şeyler için dertleniyorum,üzülüyorum,neden ? diye soruyorum neden bu böyle oldu,neden onu yapmadım,neden gitmedim ??? havada asılı kalan bir sürü soru işareti ve hepsi cevapsız. Ve bunların hepsi beni üzmekten ve beni yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor .
Evet ben çok hata yaptım,evet bir sürü keşkelerim var ama artık kabul ediyorum bunları değiştiremiyorum,eksiğiyle artısıyla,hatalarıyla doğrularıyla bu hayat benim ve ben bu hayatı sevmek zorundayım ve seviyorum. Hayatımı seviyorum,kabulleniyorum,şükrediyorum :)
Telkinlerin faydası mıdır bütün bunlar ? büyük ihtimalle öyle. Aslında gece telefondan dinliyorum kulaklık kullanmıyorum ama kısık sesle dinlediğim için faydası olur mu konusunda kafam karışık,derin ve film gibi uzun rüyalar görmem etkisi olduğunun kanıtı aslında. İyiyim bugün iyi Bugün hayatımı kabullenmeyi öğrendim,başka hayatlarla kıyaslamamayı ve hayatımı sevmeyi öğrendim.Bahar yüzüme yüzüme savururken rüzgarını miss gibi havayı soluduğum için şükrettim. Her şey çok güzel olacak inanıyorum ve kendimi çooooooook seviyorum Teşekkürler hayatım değişti :
__________________ Yeni bir hayat için gereken,yeni bir akıldır. |
| |