05-04-2011, 11:43 AM
|
#55 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Farkında olmak ve farkında olduklarını değiştirememek çok sinir bozucu bir durumdur. Tam da böyle bir durumdayım,çoook karamsar, çoook olumsuz,çook çabuk zorluklara teslim olan,kendini çoook yerden yere vuran ve çoook özgüvensiz biriyim.Bakın bunları yıllardır kendime bile itiraf edebilmiş değilim,ilk defa böyle açık seçik yazabiliyorum.Güzelim bir ortama girdiğimde dikkat çekerim,çok farklı olduğumu duyarım etrafımdan ve dışarıdan çok özgüvenli görünürüm ama hiç öyle değil,özgüvenin fiziksel özelliklerle alakası olduğuna inanmıyorum,öyle olsaydı 100 kilo ağırlığındaki üst komşumuz özgüvensizlikten ölürdü ama maşallah sosyallik ve ego fışkırıyor kadından. Ben 50 kiloyum ve çok meymenetsizim (şşşşıııttt bak yine yaptın kendini yerden yere vurdun )
Deli gibi çalışmak istiyorum fakat içimdeki güvensiz iç ses diyor ki "herkes seninle dalga geçer,yanlış yaparsan gülerler",sevgili ! rahmetli ilkokul öğretmenimi saygıyla anıyorum böyle zamanlarda ! bakın nefret etmek istemiyorum,affetmek istiyorum kendi ruhumu özgürleştirmek istiyorum ama olmuyor,hayatımı mahveden birini affedemiyorum.
Yapılacaklar / 1
Hadi başlayalım :
1. Pozitif düşüneceğim,uyandığım her yeni güne "her şey çok güzel olacak" diyerek başlayacağım.
2. Kendimi seveceğim,hatalarımla,kusurlarımla,keşkelerimle, kendimi olduğum gibi kabul edeceğim.
3.Farkettiklerimi değiştirmek için çaba harcayacağım.
4.Şükretmeyi öğreneceğim,nankörlük etmeyeceğim.
5.Başkalarının hakkımda ne düşündüğü umrumda olmayacak.
6.Hayatımı başkalarının hayatıyla kıyaslamayacağım.
7.Geçmişi unutacağım geleceğe gülen bir yüzle bakacağım.
8.Olumlamalara ağırlık vereceğim.
9.İçimi şişiren şarkılar dinlemeyeceğim.
Hadi göreyim seni kız verdim gazı, bu gaz sana epey gider
Mutlu kalın.
__________________ Yeni bir hayat için gereken,yeni bir akıldır. |
| |