Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2011, 10:21 AM   #3 (permalink)
shakti
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 24
Tesekkür: 7
19 Mesajinıza toplam 94 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shakti is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Merhabalar.. Ben de şu an kitabı tekrar okuyorum. bu kaçıncı okuyuşum bilmiyorum..(Bu kitap benim için Leon filmiyle tekrar konusunda yarışıyor zaten)

Ben de bir deneyimimi anlatmak istiyorum müsadenizle..

Ben bir x bankasında kariyer yolu kapalı bir pozisyonda çalışıyordum. Memur olarak alınmamıştım neyse fazla uzatmıyım.. Memur pozisyonuna geçmek istiyordum ve tek yolu bankaya yeniden başvurmaktı.. Müdürümüz bizim çalıştığımız odaya geldiğinde iki noktayı yaptım.. parmaklarım birleşti ve daha ayırmamıştım ki benim için insan kaynaklarına yazı yazacağını söyledi o anda.. konusu bile açılmamıştı kendiliğinden söyledi...

peki memur olabildimmi? hayır.. ama bankada hayır.. başka bi isteğim gerçek bi isteğim gerçek oldu.. mesleğime döndüm ve bölümümde atama zor olmasına rağmen öğretmen olarak atandım

bankada memur olmak o anki durumumun biraz daha iyileşmiş haliydi belki ama tüm imgelemelerimle ve yaptığım iki noktalarımla asıl isteğim gerçekleşti..

(şimdi çalışmalarım sözleşmeli öğretmenlikten kodroya geçme üzerine)

Sonra da atandığım yerden kendi memleketime döndüm;) iki nokta.. olumlu düşünme kuantum düşüncelerle.. Bütün yaşadıklarımız öylesine bağlı ki birbirine;)

ışıkla kalın..
shakti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla