Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2008, 04:05 PM   #6 (permalink)
selinarosa
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 94
Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tüm Tanıdıklarınızın Gerçek Aura Renklerini Anlayın

Harika, çünkü mor, yeşil ve eflatun ortak bazı derslere sahip, birbiri ile genellikle anlaşabilen ana renklerdir. Bir kişi kendini bu üçünden biri olarak görüyorsa öncelikle okunanları iyi anlamış demektir. Mor ruhsal, yeşil zihinsel ve eflatun fizikseldir. Öncelikle fiziksel olmadığını söyleyebilirim sevgili shamanic. Fiziksel insanlar çok direkttirler ve sevimli olmalarına rağmen bu kadar soyutsal bir bakış açısına çoğunlukla sahip değildirler. Çünkü onlar somut insanlardır. Sanat yapamayabilirler, ama sanatçıların çalışması için masalar yaparlar. Onlar bizim temelimizi oluşturur. Birincil renk için eflatun hissedemiyorum. İkincil renk için belki olabilir. Şimdi daha fazla netlik ve hislerimi tamamen sana odaklayabilmem için birkaç soruya lütfen cevap ver:
*Morun senin için EN uyumsuz ve EN uyumlu bir-iki yönü nedir?
*Küçük bir çocukken çok utangaç mıydın? Arkadaşların seni biraz ''tuhaf'' buluyorlar mıydı? Liderlik konumuna istemesen bile kendiliğinden düşüyor muydun, yoksa ne lider-ne takipçi olmadan mı arkadaşlıklar sürdürüyordun? Dersler anlamında okulun ilk yılları çok kolay geçti mi?
*İnsanlara bazen içtenlikle çok sıcak davranıp bir süre sonra onlardan aynı karşılığı göremediğini düşünerek tavrını değiştirdiğin dönemler olur mu veya eskiden oluyor muydu?
*Heidi vb çocuk kitaplarını ya da masalları ne derece seviyorsun? Bunların adını duymak hala içini kıpırdatıyor mu yoksa ''seviyorsun ama o kadar da değil'' yorumu mu doğru?
*Kadınları ve erkekleri tamamen eşit görmene rağmen biraz feminist sayılır mısın?
*Makyaj vb kadınsı konular ne derece ilgini çekiyor, çok kadınsı sayılır mısın? Yoksa tam tersine özellikle gençken biraz erkeksi miydin? Sanat yeteneklerin var mı? Varsa ne gibi alanlarda?
*Son olarak yaş bilgisi de tespite berraklık katacaktır.
selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla