Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2011, 08:19 PM   #30 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Telkinle Birine Olan Aşkı Bitirmek

ben bu telkini bize aşık olmasını istediğimiz kişiye çaktırmadan dinleterek onu kendimize aşık etme konusunu desteklemediğimi tekrar yinelemek istiyorum..

şöyle bir düşünün şimdi...diyelim o kişiye telkin dinleterek size olan ilgisini attırdınız ve aranızda ilişki başladı...peki sonra ne olacak ? siz bu ilişkiden gerçekten mutlu olacak mısınız ? yoksa o kişinin size yaptığı her güzel davranışı söylediği her güzel sözü " acaba gerçekten beni doğal halimle sevdiği için mi bunları yapıyor yoksa bunlar telkinin etkisiyle ona yaptırılan şeyler mi ?" şüphesiyle içinizde en ufak bir şüphe dahi olmaz mı ?
istediğimiz kişiyi onu kandırarak onu zorlayarak elde ettik diye kendimizi daha çekici ve daha istenilen birisi olarak mı hissedeceğiz ?

açıkcası ben olsam böyle bir vesileyle başlayan bir ilişkiden mutlu olamam ve ruhsal açıdan da beni tatmin etmez..hep kafamda "normal şartlarda olsaydı yüzüme bile bakmazdı..telkin yüzünden böyle oldu" düşüncesi olurdu..

ben nitekim bu sitedeki sosyallik arttırıcının etkilerinden birisi olan insanların bize doğru çekilmesi ve bizle daha fazla konuşmak istemesi etkisini gözlemlediğim an bundan bile huzursuzluk duyan ve her yaklaşan insanın dinlediğim telkinden dolayı yaklaştığını normal şartlarda bunun olmayacağını bilen ben..buna benzer etkiyi aşk konusu üzerinde düşünemiyorum bile...nasıl içiniz rahat huzurlu olacak anlamıyorum.....ben bazen buradaki normal telkinlere bile zaman zaman ara veriyorum ki telkinsiz doğal halimi de test edeyim onlarsız da yaşamayı öğreneyim diye...yoksa hayatımda her olumlu gelişmeyi onlardan bilecektim...o yüzden herşeyi telkinle yaptırmayı istemek bence pek sağlıklı bir davranış değil...
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla