Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2011, 01:45 PM   #17 (permalink)
Neptün
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: ilişkilerde veya evlilikte en büyük rol

Alıntı:
bussraster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen.. örenke vermek gerekirse erkek aldatır kadın ya ayrılır ilişki biter yada affeder ilişki devam eder. ilişki devam ederse ya kadın sinidirip mutlu olur yada sindiremeyip ilişkiyi zehir eder. burda da en sağlıksızı sindiremeyip zehir olması. kadın için düşünüyorum. yoksa erkeğe ilişki zehir olmuş ne farkeder o en büyük darbeyi vurmuştur zaten...

bunun gibi bir çok örnek olabilir.
yeniden hatırlatıyım feminist değilim :)
sadece ailede aile dostlarında arkadaşlarım arasında gördüğüm bütün ilişkilerde kadın bi şekilde daha aktif rol oynamıştır. ama kadınlarımızın doğasında affetme hatayı örtme sevgiyi katma gibi unsurlar daha çok bulunur bu da hem ilişki devamı için hemde hayatla olan ilişkimize de yorarsak yaşamak yaşamı devam ettirmek için gerekli donanım kadın 'hamurunda' daha çok bulunur.
Evet gördüklerin yanlış inanç sahibi olmana sebep olmuş muhtemelen. Erkek aldatır kadın ayrılır. Bu nasıl oluyor ki? Kadın da aldatabiliyor, erkek sadık kalabiliyor. Erkeğin de kötü etkilendiği yerler olabilir. Sadece kadınlarda yok ki duygusal haller. Erkekler de üzülebilir, aldatılabilir.
Erkeklerde de hatayı örtme gibi özellikler olabiliyor, birkaç tane çift tanıyorum, kadın eşini aldatmasına rağmen erkek hala onunla birlikte. Bunlar yaşanılan şeyler.
Kadınlarda söylediklerinin daha çok olmasının hamurdan kaynaklandığını sanmıyorum. Toplumsal çevreden ve yaşanmışlık birikimlerinden olabilir.
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla