Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2011, 11:40 AM   #8 (permalink)
bussraster
Üsteğmen
 
bussraster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: antalya
Mesajlar: 192
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura about
Standart Cevap: ilişkilerde veya evlilikte en büyük rol

Alıntı:
papatya75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar.ben de bişeyler söyleyebilir miyim. Okuduğum bir kitapta '' erkek evrenin görünen yüzü, kadın ise görünmeyen yüzüdür. Bu yüzden erkek mantıksal, kadın ise duygusal davranır'' diyor. Öcelikle bunu kabullenmekte fayda var diyorum. ilişkilerde ise eşlerin birbirinini tamamlaması gerektiği önemli bir konu. aksi takdirde hangi taraf olursa olsun tek başına bir ilişkiyi sürdüremez.. başka önemli bir nokta, erkek kadından bir adım önde olmalı.ayakları yere sağlam basmalı.basit bir rüzgarda kırdaki otlar gibi sallanmamalı.. sevdiği kadının hayranlığını kazanan bir erkeği, zaten kadını yalnız bırakmaz.çünkü o da kendini erkeğinin yanında rahat ve huzurlu hisseder.
canım benim. çoğuna katılıyorum fakat sadece bir nokta var. günümüzde bir ilişkiyi 'tek' başına sürdüren ve helak olan nice insan var. tabi akılları başta değil sağlıklı düşünebilseler böyle olmaz zaten. hem ilşkinin yükünü hem de ağır depresyon yüküknü tek başına omuzlayan kadınlar. 1 tanesini tanıyorum. ablam.
onun haricinde çok doğru. öncede dedğim gibi erken bir evlilik yaptım 3 yıllık evliyim ve evliliği daha yeni yeni tanımaya başlıyorum. ve herkes için söylüyorum sakınn erken evlenmeyinnn
__________________

gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur;
SONSUZ BİR 'ŞİMDİ' VARDIR!!
bussraster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla