Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2011, 08:34 PM   #68 (permalink)
zynp0
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 227
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

Merhaba roxie, günlüğünü düzenli takip ediyorum :) yazdıklarınla da beni anlatıyormuşsun gibi geliyor her seferinde. Kendi farkındalıklarınla beraber sadece benim değil eminim buradaki daha birçok insanın da hayatlarındaki birçok şeyi açıkça görmelerini sağlıyorsun. Son yazdığın yazının altına artık imzamı basabilecek raddeye gelince bir yorum yapayım dedim :))

Dışarıda yalnız kalmak yerine evde yalnız kalmayı tercih etme konusunda, ben de mesela dışarıdan yiyeceğim zaman oturup da dışarıda yemek istemem eve götüreyim isterim. Etrafta tanıdığım insanlar olsun ya da olmasın. İçten içe herkesin kendi çapında takıldığını da biliyorsun ama engel olamadığın bir duygu işte. Ne düşünecekler?
Ben şahsen bunun üzerine gide gide normalleşebileceğini düşünüyorum. Yemek yeme konusunda kendimi pek aşabilmiş sayılmam ama mesela alışverişe sık sık kendim çıktığım için çok normalleşti gözümde. Herhangi başka bir durumda da kendi başına olma ihtimaline karşı okuyacak bir kitap veya bir şeyler yazmak için defter taşıyabilirsin yanında, hem o sırada ne hissettiğini de yazmış olursun :) Konuyla ilgili başkalarının düşüncelerini önemsememe ve kendine yetme olumlamaları yapabiliriz sanırım. Yardımcı olabilecek olan varsa çok güzel olur.

İlişkide olduğunda beğenileceğin düşüncesi konusunda sen benden daha öndesin aslında :) Ben de uzun süre yalnızdım ve bu şekilde düşündüm çünkü birinin sevgilisi olan arkadaşlarım ayrılsalar bile zincirleme şekilde başkaları tarafından beğenilmeye devam ediyorlardı. 1 aydır sevgilim var, bu süre içinde insanların düşünceleri konusunda istediğim tatmini bol bol sağladım :)) Bahsettiğin hayatını oturtmuş her alanda mükemmel gibiymiş görüntüsünü. Facebookun bu konudaki katkıları yadsınamaz neyazıkki:D ama bu duygu azalmaya başladı, sanki ilişkide olma sebebim buymuş gibi. Sanki boşluğa düşmüş gibiyim ve daha yeni yeni içinde bulunduğum ilişkiye odaklanabilmeye başlıyorum. Sen bunlardan geçmişsin ve kendi seçiminle bir süreliğine ilişkide olmamayı göze almışsın. Emin ol bu sürede kendine daha çok odaklanabileceksin, daha çok farkındalık yaşayacaksın. Ama bu konuda işin içinden nasıl çıkarız bilemiyorum, başkalarının düşünceleri konusunda.

Sanırım pek çözüm getiremedim ama yalnız olmadığını bil istedim :)
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla