Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2011, 02:06 PM   #5 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sezgilerinizle İnsanları Tanıma Egzersizleri

Güzel bir yazı. Ancak başlıkla yazı arasında pek bağlantı kuramadım. Çevremizdeki insanların negatif enerjilerinden korunabiliriz ancak insanları tanıma konusunda etkili olur mu bilemiyorum. Zaten ben bu konu da hiç yetenekli değilimdir. Sezgilerim kuvvetli olmasına rağmen anlayamayabiliyorum. Mesela hiç sevmediğim birini bir bakmışsın ki çok seviyorum.

Acaba şu mu anlatılmak isteniyor? Anladığım kadarıyla bağlantı kurmaya çalışıyorum. İnsanların yaydığı enerjiler devamlı etrafımızda mevcut. Dolayısıyla tüm bunlar birbirine karışabiliyor. Biz bunlardan etkilendiğimiz için aslında yaydığımız enerji saf kendi enerjimiz değil. İnsanların pozitif ya da negatif enerjilerini doğru hissedebilmek için öncelikle kendimizi bu birbirine karışmış insanların enerjilerinden arındırmamız gerekir.

Ayyyy valla ne dedim ben de anlamadım. Kafam karıştı ayol.

Teşekkürler yazı için.

Sevgiyle kalınız.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla