Konu: Beklemek
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2007, 07:53 PM   #8 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Beklemek

Masallarda olurya yani aslında sonunda denir gökten üç elma düşmüş die eh işte pisimbat&25emel&lerzan
golden girls modelinde hayatım değişiti bir değişti pir değişti galiba
Eskiden daha az cesaretliyidim yazdıkça kendime olan güvenim erttı hatta bazen küstahlaştığımı şımardığımı bile itiraf edebilirim ama şu bir gerçek kendimi kelimelerin yardımı ile anlata bilme kabiliyetine sahip olduğum anlattığım ve anlaşılır olduğum için çok mutluyum
Kızlar ben yazmaktan yorulmam bazen kısa molalarım oluyor 25 emel resimleri ile lerzan'da müziklerinle eşlik ederse harkulede şeyler ortaya çıkacak gibime geliyor hislerim şimdiye dek beni asla yanıltmadı
umarım herkes bu golden girlslerden keyif alır art56