Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2011, 05:26 PM   #2 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Minik bir patiyle kadife gibi bir aşk yaşamak


Siz hiç geveze kedi gördünüz mü?

Allahım benim kediler hep geveze çıkıyor. Bu kaçıncı? Sahiplerine çekiyorlar galiba, ama ben bu kadar da geveze değilim wallahi. Anladıkça mı anlatıyorlar nedir anlamıyorum ki...

Hadi öncekiler mantıklı konuşuyordu. Kadife'nin aklı karışık galiba biraz. Olmadık yerlerde başlıyor miri miri söylenmeye. Kızım ne diyorsun anlamıyorum, diyorum. Yok... "Peki o zaman, baştan anlat bakalım, ama sakin ol, tane tane anlat, ana dilim değil kaçırıyorum bazen heceleri...".

Aaaa, ciddiye alıyor, inanır mısınız? Anlamadığımda, hadi göster madem, nerede sorun diyorum, yookkk, ona da yokk!! E ne o zaman güzel gözlüm, ne diyorsun???

Uslu uslu oturmuş kucağıma, göz göze diz dize oturuyoruz. Bir anda başlıyor söylenmeye. E ne oldu şimdi? Yerinden kalkmıyor, sıkıldı desem, gitmiyor, yönünü değiştirmiyor. Sonradan anladım ama... Ben terbiyesiz, televizyona takılmışım bir ara. Aaaaaaa, saygısızlığa bak! Bendeki de ne cüret değil mi?

Hadi bunu anladık ya diğerleri???

Banyodayım, dişlerimi fırçalıyorum, o da kapı eşiğinde oturuyor. Bir anda mivvvvvvv de miwwwwwww.... Ne miwii???? E nooldu, sıra mı bekliyorsun, çıkiim mi? Ciddi ciddi çıktım birgün, kedi milleti utangaç olur diye. Yoooo, girmedi. Yüzüme bakıp miiiiwwwwww, diyor. Kızım ne var, bir şey mi battı patine? ne miwwwwwwiiiii??? Sonra ben de başlıyorum onun gibi anlamsız yerlerde ona miwwww'lemeye.

Dengesiz bu walla, hiç bana çekmemiş. Benim gibi denge mühendisi bir terazinin böyle dengesiz bir kedisi olsun. Soyumuzda yok dengesiz, bu kime çekti ki???

Oyun oynuyoruz birlikte güzel güzel. Kadife'm memnun, ben memnun, etrafımda dolanıp duran ip memnun... Bir anda sanki kuyruğu sıkışmış gibi... Miwwwwwww!!! Yüreğim kalkıyor bir yerine mi bir şey oldu. Yooo, oynamaya devam ediyor. E o zaman o miwww ne yaaaa??? O nesiydi???
Zorla yorum yaptırma bana, anlaşılır miw'le değil mi???

Yok yahu, geveze işte. Bildiğin geveze bu. Nerede ne konuşması gerektiğini bilmiyor sanki. Öyle canı sıkılınca ses veriyor. Ben onu da olduğu gibi kabullendim. Ben onun hakkında böyle dedikodu yaparken, o kimbilir benim hakkımda neler diyordur... hahahahhahaaha:)) Allahtan patisine göre bir klavye yok henüz:))

Şimdi burada olsa bana "miwwwwww!!!", derdi ki bu noktada, yettin sen artık oluyor.

Peki tamam, o zaman ben çekiliyorum.
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla