Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2011, 10:54 AM   #22 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....!

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
http://forum.donanimhaber.com/m_37972354/tm.htm
diye bir adrese girdim bugün yanlışla, sitemize girmeye çalışırken, yazılanlar ilgimi çekti ve paylaşmak istedim, 15 dakika boyunca su sesi dinleyen ruh hastaları olarak bahsetmişler bizden..Allah'ım olumlu düşünmenin rahatlamaya,hayata pozitif bakmaya çalışmanın nesi kötü yahu? herkese çamur atmak ruh hastası demek kolay bence bu site kendinin farkında olan akıl sağlığı gayet yerinde kendine saygısı olan insanlarla dolu biz ruh hastası falan değiliz çooook kızdım.....
başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinin dinlersen bu kişilerin de olumsuz görüşlerinden bu kadar etkilenmezdin ve hatta bunu kendine konu bile etmezdin bence eğer dinlemiyorsan başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini de listene eklemeni tavsiye ediyorum :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla