24-02-2011, 09:58 PM
|
#2 (permalink)
|
| Üsteğmen
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iyi ki doğdun perfinya Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Mutluuuu,umutlu, huzurlu, kıpır kıpır bir ömür diliyorumm ;)) | Teşekkür ederim. Alıntı: topalsolucan Nickli Üyeden Alıntı
iyi ki doğdun perfinya:) umarım tüm dileklerin ve isteklerin hayırlısıyla gerçekleşir mutlu sağlıklı huzurlu şükürlü bi ömür geçirirsin... nice yaşlara | Teşekkür ederim. Amin. İnş. Sevgiyle kal... Alıntı: Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
nice mutlu yıllaraaa :)
bu yaş sana bütün sevgileri,huzuru,mutluluuğu,sağlığı ,iyiliği versin dilerim ki :) | Çok çok teşekkür ederim. Sevgiyle kal... Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun Perfinyacım. Gönlünce güzeeelll bir ömür dilerim. Sevgiyle kal.  | Çok teşekkür ederim tatlım. İyi ki varsın. Sevgiyle kal... Alıntı: arca Nickli Üyeden Alıntı
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaşlara............. | Çok teşekkür ederim.
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...  |
| |