Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2011, 04:33 PM   #37 (permalink)
schizophren84
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Bulunduğu yer: Duisburg Almanya
Mesajlar: 45
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Bugün Canım....



bugün canim böyle bir deniz kenarinda olmak istiyor, günes icimi isitirken denizden gelen meltem beni serinletiyor, ve o deniz kokosunu aliyor, arkamdaki agaclar rüzgandan dolayi yapraklarini salliyorlar ve denizde hafif bir deniz dalgasi. bende oraya uzanmisim böyle ve uyku ile uyumama hissi arasinda bir sey yasiyorum. genelde cok mutlu olunca mayisirimda :)) arka taraftada müzik caliyor, böyle slow bir müzik, insani dahada huzurlu eden enstrümental bir müzik. gözlerimi kapatiyorum, sonra yüzüm dahada cok gülmeye basliyor, cünkü o an kafama takacagim hic bir seyin olmadigini anliyorum. oldukca hafifim, hafiflemis, aklimda olumsuz hic bir sey yok. böylme olmadigi icinde etrafimdaki her ayrintidan inanilmaz zevk aliyorum.

elimde ice tea var, seftalili hemde (bayiliyorum seftalili ice tea ye). yanimdaki yer bos ama orayada daha bilmedigim tanimadigim esim uzanmis halde, hatta hafiften yan yatmisiz birbirimize bakarak sohbet ediyoruz gülümsüyoruz, birbirimizi sevdigimizi söylüyoruz. elimi uzatiyorum o da elini uzatiyor, ellerimin tutusmus halde onunla konusuyorum. simdi bunu yazarken bile yüzüm güldü ama aynen sunu diyorum. "biliyormusun, cok mutluyum", o da bana sunu diyor, "bende" ve esimin elinden öpüyorum ve yüzüme sürüyorum.

bugün canim bunu istedi, bir kere böyle bir seyi yasasam hergün canim ister walla. isi gücü birakir haydiiii deniz kenarina hehehe :)
schizophren84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla