Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2011, 01:35 PM   #4 (permalink)
seromoni
Teğmen

seromoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,174
222 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seromoni will become famous soon enoughseromoni will become famous soon enough
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

Katılıyorum üstteki yoruma. Bence de eğer siz isyan etmiyceğiniz ( şu anki gibi) bir aşk yaşasaydınız önceden o bayana yaşardınız..mutlaka çekilirdiniz, karşı koyamazdınız. Ama o zaman olmamış. Size Pin kodundan bahsedeyim. Dougles Forbes adlı fizikçinin doğumgünüyle bulduğu formül. Pisagorun oktagen (sekizgen) teoremini ispat etmiş...patentini almış. Kişilerin yapılarını ve birden fazla kişi arasındaki uyumu gösteriyor. Dikkat edin bazı kişilere daha çok çekiliriz, bunu sinerji pin kodunda görebiliyoruz. Siz bu kişiye o zaman çekilemdiyseniz, daha sonra muhakkak çekilcekleriniz karşınıza çıkar ve buda yanlış seçimmiş dersiniz. Pinkodu ile ilgili en iyi kitap "İlişkilerin Pin Kodu" adlı olanı. Oda piyasada şu anda yok sanırım. Ama nette uzmanları var, danışın derim.
O bayanın intikam peşinde olduğunu bende kalben hissettim. Masum hal ve tavırlarına aldanmayın derim. Biraz ondan kendiniz çekin bakalım, nasıl davranışlarda bulunucak. Zamana yayın gelecek planlarınızı ;)
seromoni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla