Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2011, 03:01 PM   #50 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 296
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

veee sınav dönemim sona erdi ben de sonunda aranıza yeniden dönebildmmmm! =))

çoook özlemişim seni günlüğüm ve buradaki herkesi de öyle...

karışık bi sınav dönemi geçirdim kişiye özel telkinlerimden de kendini kabullenmeye karşı inanılmaz direnç gösteriyorum hala kıramadım bi türlü anlamadım... öyle küsmüşüm ki kendime, yaşadıklarıma, yaptıklarıma... sanırım suçluluk duyguları ile birlikte dinlemeliyim onu çünkü dinledikten sonra fark ediyorum her yaşanmış için kendimi suçlamaya kendi beceriksizliğimden, yeteneksizliğimden, hatta kişiliksizliğimden ve yetersizliğimden dem vurmaya başlamışım.... neyse şu safhayı da atlatıyım da bunun bir sonraki aşaması sıçrama olacak... =))

yaratıcı yazarlık kursu harika gidiyor, bir sürü yeni arkadaşım var vee pek çok yazarla birebir tanışma fırsatım oluyor ayrıca haftada 2-3 tane şiir, öykü ne olursa yazıyoruz... uzun zamandır kalemim bu denli güzel işlememişti, biraz zorlayınca içimdeki cevher çıktı ortaya.... önümüzdeki seneye kadar yeteri kadar şiir yazıp küçük de olsa bir şiir kitabı yayınlamayı da koydum hedeflerin içine... =)

bir de karşıma sürekli eski sevgililerinden yaralı erkekler çıkıyor bu ara... Kendim gibi olanı mı çekiyorum nedir... atlattım sandığım şeyleri demek o kadar da atlatamamışım... zamanı değil demek ki henüz yeni bir şeylere adım atmanın... zamanı geldiğinde soru işaretine mahal vermeyen bir şey olacak, biliyorum... =)
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla